IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Giveaways blog hainomokje sempena Anniversary

klik banner kalau nak join

tarik menarik blog kau memang de bomm 

huhuu cantik blog mak jemah kita tu hitam putih..i like

sempena  Wedding Anniversary mak jemah yang 21

ana nak bagi ucapan sikit ya..
Cinta memanglah tak pernah mengetahui apa serta siapa, dahulu anda masih tetap demikian bebas, saat ini anda sudah menjadi ibu, terimalah doaku ini sahabat, mudah-mudahan bahagia senantiasa mengikuti anda.
Saat ini kebahagiaanmu sudah sempurna, anda sudah bersama tulang rusukmu yang hilang, saya turut bahagia lihat dirimu yang bahagia, Happy Wedding, mudah-mudahan senantiasa dipenuhi oleh cinta serta kasih sayang.
Pernikahan bakal bikin seorang tambah lebih dewasa dari mulanya, lantaran bikin orang tahu bahwa hidup itu bukan sekedar satu warna, namun dua warna sebagai satu, Selamat meniti hidup baru rakan.
Menikah itu yang dimimpikan anda, saya tahu hal semacam itu, oleh karananya, saya tahu anda saat ini bahagia. Selamat sahabatku, mudah-mudahan pernikahan ini abadi kekal hingga akhir hayat.
Ya Allah sempurnakanlah kebahagiaan ke-2 saudaraku ini
Dengan jadikan pernikahan mereka juga sebagai beribadah kepada-Mu
Serta bukti pengikat cinta pada Rasulullah

Jadi lihatlah apa yang sudah di ganti oleh cinta
Serta mereka yang sama-sama menyukai bakal melihat
Dari tempat mana cinta tlah ada di hati mereka
Jadi syukurlah atas Yang maha cinta
Selamat meniti hidup baru (Nama Pasangan)

Selamat mengarungi biduk rumah tangga
Mudah-mudahan kalian dapat sama-sama menyukai disaat dekat
Sama-sama melindungi kehormatan disaat jauh
Sama-sama menghibur disaat duka
Sama-sama mengingatkan disaat suka
Sama-sama mendoakan dalam kebaikan serta ketaqwaan
Serta sama-sama menyempurnakan dalam melaksanakan ibadah pada Allah SWT.


Selamat meniti hidup baru, Ya Allah anugerahkan lah pada ke-2 mempelai jadi pasangan yang sangatlah sejuk serta mendinginkan hati, serta jadi tambah rejeki di samping rejeki yang sudah ada.
Mudah-mudahan Keluarga engkau jadi keluarga yang sakinah, serta memperoleh keturunan yang sholeh serta shaleha, serta di imbuhkan rejeki serta senantiasa dalam limpahan serta karunia Allah SWT.
Purnama tersenyum ramah, bintang juga tidak ingin mengalah, menemani do’aku yang indah, untuk kalian yang baru menikah, Mudah-mudahan terbentuk keluarga sakinah, mawaddah serta warohmah.
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Giveaways blog hainomokje sempena Anniversary"

Salam kenal Nazliana..... terima kasih kerana sudi join GA yg tak seberapa tu. Wah!!! Memang jiwang habis ucapan ni..

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top